Verzenden & retourneren

Bestellingen worden als de betaling binnen is, binnen 2 werkdagen bezorgd. Over het algemeen geldt, voor 12 uur besteld de volgende dag in huis.

Waarom zijn de verzendkosten niet gratis?

Gratis verzending geldt alleen bij bestellingen waarbij €60,- of meer besteed wordt.

Dit is omdat postNL helaas niet gratis verstuurd, wij betalen per iedere bestelling verzendkosten aan postNL. Als we gratis verzenden aanbieden, dan moeten we dit terug verdienen door onze producten duurder te maken. Hierdoor zijn de bestellingen met meerdere artikelen onnodig duurder uit. We blijven liever eerlijk naar iedereen. Ook kunnen grotere webwinkels tegen goedkopere tarieven via postNL sturen, door deze afspraken zijn wij kleinere webwinkels de dupe. Dit omdat consumenten verwachten dat bestellingen gratis worden verzonden, terwijl dit voor ons gewoon niet haalbaar is. 

Verzendtijd

Bestellingen voor 12 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. Hier onder staan de bezorgtijden van Postnl. 97% van de tijd wordt het de volgende dag bezorgd. We kunnen helaas geen garantie geven op de levertijden van postnl. 

Nederland

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag 

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Nederland brievenbus post: 1-2 werkdagen

Nederland pakketpost: 1 werkdag 

Belgie brievenbuspost: 3-10 werkdagen

Belgie pakketpost: 1-2 werkdagen (geldt voor bestellingen met verzendkosten 8,75) Over het algemeen worden pakketen ook in Belgie de volgende werkdag bezorgd. 

Omdat op zaterdag en zondag geen pakketten bij ons worden opgehaald door postnl, wordt er op maandag niet bezorgd. Dit betekend dat als er een bestelling op zaterdag, zondag of maandag wordt geplaatst, deze dinsdag in huis is. ThemaTaartenbond kan geen garantie geven op de bezorgtijden omdat dit bij de externe partij post.nl ligt. Bij bestellingen naar Belgie kan de verzendtijd helaas wat langer zijn, omdat dit een internationale verzending betreft. 

Ophalen op locatie is ook mogelijk.

Retourneren 
Themataartenbond.com gaat ervan uit dat alles in onbeschadigde staat word verpakt en aan u wordt verzonden. Mocht er toch iets mis zijn gegaan met de bestelling dan kunt u contact met ons opnemen.
Retourneren is alleen mogelijk indien u hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan themataartenbond.com, mits in alles in de originele verpakking zit en onbeschadigd is.
Na ontvangst van de retourzending zal themataartenbond.com uw betaling (exclusief verzendkosten) zsm terugstorten op uw bankrekening.
Er wordt niet teruggenomen indien:
De verpakking of het product is beschadigd of gebruikt.
Indien de klant een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal themataartenbond.com zorgdragen voor het verzenden van de juiste artikelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »