Betaalmethoden

iDEAL

Bij deze betaalmethode kun je tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieren betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
 
De voordelen:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank en Rabobank
  • iDEAL kan gebruikt worden door consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDeal:

  1. Je plaatst een bestelling. Kies op de betaalpagina voor de betaalmethodes en klik op ’verder’.
  2. Vervolgens kies je voor iDEAL als betaalmethode; je wordt doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat.
  3. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en de bestelling wordt verwerkt.

iDeal is alleen beschikbaar voor Nederland.

ING Homepay

ING Home'Pay is een online betaalmethode van de ING Bank in België. De consument rekent af via de beveiligde verbinding met HomeBank. De betaling wordt gevalideerd met de betaalkaart en de ING-kaartlezer. ING Home'Pay is de perfecte aanvulling op Bancontact voor de Belgische markt. Om ING Home'Pay te gebruiken, heeft jouw klant een ING-zichtrekening en een HomeBank-abonnement nodig. Hiermee kan de consument online betalen in webshops waar het icoon van ING Home'Pay te zien is.

Stap 1: Kies het ING Home'Pay-icoon in het betaalmenu. Je komt op de startpagina van HomePay terecht. De beveiligde verbinding van HomeBank wordt gebruikt om de online betalingen uit te voeren.
Stap 2: Log in met je ING Card Reader.
Stap 3: Kies de betaalrekening waarvan je de betaling wilt doen.
Stap 4: Controleer de gegevens en ga akkoord.

 

Bancontant

Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »