Over ons

Ik ben Angelique Bond, Oprichtster van ThemaTaarten Bond.
 
Mijn passie voor bakken begon al toen ik erg klein was, jaren lang heb ik gehobbyd en veel creaties gemaakt alleen al omdat ik het leuk vond om te doen!
 
Na al die jaren en toen Cake Boss op tv kwam wist ik het: Ik wilde ook zulke taarten maken!
 
Zo gezegd, zo gedaan. Met niks (En daarmee bedoel ik geen professionele taartspullen) begon ik aan het avontuur taarten maken. Uitrollen met een wijnfles, uitstekers van toen ik klein was en met mijn moeder koekjes bakte, een tafelzeil en natuurlijk wat water en een kwastje om alles aan elkaar te plakken.
 
Nu weet ik natuurlijk wel beter, MAAR!! het was gelukt! Nadat ik veel taarten had gemaakt voor vrienden en kennissen kreeg ik bestellingen/aanvragen binnen. Toen dacht ik Wow! maar ook, Why not?!
 
En zo kwam mijn bedrijfje Themataartenbond tot stand in 2012!
 
In 2019 heb ik besloten om ook andere mensen te helpen met bakken door een webshop met allerlei taartartikelen te beginnen! Natuurlijk wil ik iedereen helpen met de kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan. Van elkaar kunnen we zoveel leren, en niemand waaronder ik is natuurlijk ooit uitgeleerd!
 
Dus mocht ik je kunnen helpen met een taart of met iets in de webshop dan ben je altijd welkom om contact op te nemen met mij!
 
Met vriendelijke groet,
Angelique Bond
 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »